PRIZNANJE – SIMBIOZA 10 LET

»Za nami je 10 let trajajoče zgodbe, ki nas navdaja s ponosom ob pogledu na pot, ki smo jo prehodili skupaj z vami, in uspehe, ki smo jih dosegli skozi številne projekte in programe na področju medgeneracijskega sodelovanja, prostovoljstva in vseživljenjskega učenja,«  je v uvodnem nagovoru povedala direktorica Simbioze Genesis, ga. Ana Pleško.

Vse zbrane je v Mozirskem gaju nagovoril tudi g. Simon Maljavec (minister za solidarno prihodnost), g. Žiga Vavpotič (idejni vodja in soustanovitelj Simbioze), ga. Ana Petrič (Slovenka leta, pobudnica številnih medgeneracijskih projektov in strastna zagovornica preživljanja dostojne starosti) in predsednica Zveze društev upokojencev Slovenije, ga. Zdenka Jan. S plesno točko so program popestrili otroci iz vrtca pri Osnovni šoli Čepovan in učenci iz Osnovne šole Griže ter Pika Nogavička iz Zdravstvenega doma Ljubljana.

V okviru formalnega dela prireditve so podelili priznanja organizacijam, ki so v tem projektu že 5 ali 10 let.

V soboto, 1. junija 2024, sem v čudovitem okolju Mozirskega gaja s ponosom prevzela priznanje za 5 let sodelovanja Vrtca Črnomelj v projektu Simbioza. Projekt že od samega začetka vodi vzgojiteljica Petra Pezdirc Stopar.

Na dogodku sem se družila s predstavnico Doma starejših občanov Črnomelj, z go. Petro Simčič, ki je prevzela priznanje za 10 let sodelovanja v projektu. Z Domom starejših občanov Črnomelj že več let sodeluje tudi naš vrtec.

Čestitke vsem, ki sodelujete v projektu 🙂

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost