TEČEVA Z ATIJEM 2023

Včeraj, 25.5.2023 smo na stadionu Loka prvič organizirali dogodek Tečeva z atijem. Dogodek je bil namenjen otrokom in njihovim atkom, z namenom povezovanja gibanja in krepitvi vezi med njima.
Več kot 120 otrok je skupaj z atijem preteklo krog na tekaški progi. Iz tribun so jih spremljale mame, sestre, bratje, dedki in babice. Skozi celoten dogodek so jih spremljale tudi naše vzgojiteljice, ki so poskrbele, da se bo dogodek vtisnil v spomin vsem udeležencem. Prav tako so vsakemu otroku, ki je sodeloval pri teku podelile priznanje.
Vse prisotne je v imenu občine in župana pozdravila podžupanja ga. Maja Kocjan. Najboljšim trem v vsaki starostni kategoriji pa sta z ravnateljico Stanko Kure podelili medalje ter knjigo. Upamo, da je udeležencem dogodek ostal v lepem spominu.  

Ob tem bi se radi zahvalili Nogometnemu klubu Bela krajina, ki nam je omogočil prostor za izvedbo dogodka ter Jskd, območni izpostavi Črnomelj za podarjene knjige. Prav tako pa tudi vsem staršem in otrokom, ki so z udeležbo podprli naš dogodek. 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost