Športne igre v Metliki

Otroci iz skupine Delfinčki in Medvedki smo se udeležili športnih iger, ki jih je v letošnjem šolskem letu pripravil in organiziral Vrtec Metlika.

Sodelovalo je ogromno otrok, tudi iz drugih vrtcev – Metlika, Dragatuš, Vinica in Semič. Skozi različne športne igre smo poskušali vnesti v življenje naših otrok pravo mero optimizma, veliko dobre volje, sproščenosti in igrivosti… Skratka vse tisto, kar ponazarja olimpijska plamenica, kot simbol povezanosti, prijateljstva in ljubezni do gibanja. Zmagovalci smo bili vsi. Za sodelovanje na igrah smo si vsi prislužili medalje, ki jih je za vse izdelala mamica Špele iz skupine Delfinčki, tj. Saša Grabrijan.

S svojim obiskom nas je presenetil naš svetovni prvak v kolesarstvu – Jani Brajkovič in nam namenil nekaj besed. Ogledali smo si plesno točko otrok iz vrtca Metlika in se zabavali ob glasbi. Ob koncu športnih iger pa nam je ravnatelj metliškega vrtca podal častno nalogo, in sicer predajo pokala za organizacijo športnih iger za naslednjo šolsko leto.

Čestitke vsem otrokom za njihov trud in dosežke.

Strokovni tim skupine Delfinčki in Medvedki

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost