DOBRODOŠLI CICIBANI, mali in veliki …

Ciciban teče v zeleni dan;

Ptičica znanka v goščavi vsak dan lepo ga pozdravi:

»Ciciban, Ciciban, Ciciban, Ciciban, dober dan!«

Vstopamo v novo šolsko leto 2021/2022 polni energije, upanja, zanosa, načrtov, optimizma in vedoželjnosti. Vsako leto pomeni nov začetek in hkrati nadaljevanje nečesa, kar smo zasnovali v preteklosti.

Vam, starši, želim, da spremljate napredek svojega otroka, ga spodbujate in se z njim veselite slehernega uspeha. Imamo isti cilj, do katerega vodi več poti. Vsi želimo otrokom najboljše. Potrudimo se, da bomo s skupnimi močmi in sodelovanjem dajali otrokom zgled, prave vrednote in spoštovanje do dela in napora, ki ga vlagamo v otroke.

Cenjeni sodelavci, znova in znova se zavedajmo, da je naš poklic nekaj posebnega in da je dober vzgojitelj, ki je predan svojemu delu, pravo poslanstvo in dragocenost. Vsi moramo v vsakem trenutku dajati zgled pozitivnih osebnosti, polnih zaupanja, ne glede na delo, ki ga opravljamo. Skozi novo šolsko leto naj nas vodi misel, da nas bo samo odgovorno delo vsakega posameznika pripeljalo do postavljenih ciljev ter do najpomembnejših življenjskih znanj, ki jih bodo naši otroci nujno potrebovali, da se bodo lažje znašli v življenju. Hišo začnemo graditi pri temeljih. Verjamem in zaupam, da so naši temelji  trdni.

Želim vam prijazen začetek šolskega leta, veliko otroške razigranosti, veselja in osvajanja novih znanj …

Stanka Kure, ravnateljica

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost